Camera de Comert si Industrie Suceava a finalizat proiectul strategic „Fit to Tourism – FIT TOUR” | Fit Tour
 
RSS Twitter Facebook

Camera de Comert si Industrie Suceava a finalizat proiectul strategic „Fit to Tourism – FIT TOUR”

Postat: 17 October 2012 | Noutati   

logo12 Camera de Comert si Industrie Suceava a finalizat proiectul strategic „Fit to Tourism – FIT TOUR”

Camera de Comert si Industrie Suceava a finalizat implementarea proiectului strategic „Fit to Tourism – FIT TOUR”, care a avut ca principal scop valorificarea si imbunatatirea calitatii capitalului uman din domeniul turistic din judetele Suceava, Neamt si Maramures. Proiectul s-a derulat in perioada iulie 2010 – septembrie 2012 si a primit o finantare nerambursabila de 10.799.340 lei din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, axa prioritara 2, domeniul major de interventie 2.3 Acces si participare la formare profesionala continua (FPC).

Implementarea proiectului s-a realizat in parteneriat cu urmatoarele organizatii: SC Consulting Group SRL, SC Tourism, Hotel and Restaurant Consulting Group SRL, Asociatia pentru Turism Bucovina, Camera de Comert si Industrie a Judetului Neamt si Camera de Comert si Industrie a Judetului Maramures.

Proiectul „Fit to Tourism – FIT TOUR” a avut ca rezultate:

- Realizarea unui studiu privind nevoia de formare in domeniul turismului la nivelul regiunilor Nord Est si Nord-Vest;

- Realizarea unei strategii de turism pentru Centrele Regionale de Competente in Turism (CERC);

- Infiintarea a trei Centre Regionale de Competente in Turism(CERC), care functioneaza in sediile Camerelor de Comert si Industrie din Suceava, Neamt si Maramures,  incepand cu data de 01.07.2011 si care ofera consultanta specializata in turism.

- Editarea a zece manuale in domeniul turismului elaborate in conformitate cu rigorile si exigentele standardelor europene: Manualul Bucatarului, Ospatarului, Cameristei, Organizarea activitatii pensiunilor turistice, Organizarea activitatii tehnicianului in turism, Organizarea activitatatii de front-office, Organizarea activitatii de agent de turism-ghid, Promovare si marketing in turism, Planificarea si organizarea afacerilor in turism, Comunicare in turism si orientare catre client.

-  Realizarea a sapte filme educationale: Administrator de pensiune turistica, Agent de turism-ghid, Bucatar, Ospatar, Camerista, Receptioner si Tehnician in turism.

-  Tiparirea a sase mii de manuale si inscriptionarea a sase mii de DVD-uri educationale.

-  Crearea unui site a proiectului: www.fit-tour.ro

-  Realizarea unei platforme educationale ce poate fi accesata la adresa elearning.fit-tour.ro

Organizarea a sapte programe de calificare autorizate CNFPA organizate in judetele Suceava, Neamt si Maramures: Administrator de pensiune turistica, Agent de turism-ghid, Bucatar, Ospatar, Camerista, Receptioner si Tehnician in turism. De aceste programe de calificare au beneficiat 482 de persoane, din care 163 din judetul Suceava, 159 din Neamt si 161 din judetul Maramures.

- Organizarea a opt caravane educationale  in judetele: Suceava, Neamt, Maramures, Bacau, Iasi, Bistrita Nasaud, Cluj si Botosani.

- Tiparirea a patru mii de brosuri cu rezultatele proiectului si modele de bune practici.

 Proiectul s-a adresat personalului din domeniul turistic, angajati, manageri, intreprinzatori individuali, membri ai intreprinderilor familiale si persoane fizice autorizate.

   Lucian Gheorghiu

Director General

Camera de Comert si Industrie

Str. Universitatii, nr.15-17, Suceava

 

..jakobmuthpreis.de.. Dr. sprach auch die Verwendung Pavllinia http://www.jakobmuthpreis.de/kamagra-kaufen-mit-paypal-bezahlen/ und Dirca pdlustris für nervöse Kopfschmerzen für kongestive kamagra oral jellies Kopfschmerzen, Mdilotuu und http://www.jakobmuthpreis.de/viagra-billig-auf-rechnung/ für Sonne link Kopfschmerzen, Okina ersten oder Tinktur, während der Remission, und N. ..28.06.2017.. 11