Comunicat de presa | Fit Tour
 
RSS Twitter Facebook

Comunicat de presa

Postat: 09 May 2011 | Noutati   
logo12 Comunicat de presa 

Va anuntam ca s-a incheiat cursul de CAMERISTA – primul curs gratuit de formare profesionala din cadrul proiectului strategic FIT TO TOURISM – FIT TOUR , ID 59871, al carui Beneficiar este Camera de Comert si Industrie Suceava.

Cursul s-a desfasurat in perioada 22 noiembrie 2010 – 11 februarie 2011, insumand un numar de 120 de ore partea teoretica si 240 ore partea practica.  La acest curs s-au inscris 28 de persoane din care  26 au promovat.

 

Cursul este autorizat CNFPA, absolventii primind un certificat de calificare emis de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

 

Va puteti inscrie la cursurile gratuite disponibile in cadrul proiectului FIT TOUR pe baza Formularului de Inscriere completat si semnat  pe care il puteti descarca de pe site-ul proiectului www.fit-tour.ro . Atasat gasiti si invitatia pentru cursurile gratuite in domeniul turismului. Formularul de inscriere il veti transmite cu cel târziu 5 zile înainte de începerea cursului, apeland la următoarele date de contact:

Camera de Comert si Industrie Suceava, Tel:0230/521506, fax:0230/520099, e-mail: training@ccisv.ro.

 

..ville-evian.fr.. Cela a donné lieu à la lit-. Ilaggadah, qui a fait pour l'esprit http://ville-evian.fr/acheter-cialis-5-milligrams ce que la Halakha a fait pour suite le judaïsme pratique. Tout comme le Halakah embrasse la loi diverses sortes, acheter cialis pas cher ne la Haggadah embrasser différentes formes-pensées.